Siirry sisältöön
Shoppailu sujumaan kaikille – Esteettömyysdirektiivi verkkokaupassa

Shoppailu sujumaan kaikille – Esteettömyysdirektiivi verkkokaupassa

Esteettömyysdirektiivin vaatimukset tulevat voimaan 2025. Tule kurssillemme oppimaan, mitä direktiivi edellyttää sinun verkkokaupaltasi. Näe ja koe, mitä haasteita useissa verkkokaupoissa tällä hetkellä on. Opi myös, miten voit tehdä verkko-ostosten tekemisestä sujuvaa kaikille asiakkaille.

Sisältö

  • Mikä esteettömyysdirektiivi on?
  • Keitä esteettömyysdirektiivi koskee?
  • Verkkokaupan saavutettavuushaasteet: esimerkkejä ja demoja
  • Esteettömyysdirektiivin ennakoituja vaikutuksia yrityksissä ja nykytilanne
  • Ohjeita, miten kehittää palveluja vastaamaan esteettömyysdirektiivin vaatimuksia
  • Vinkkejä lisätiedon hankintaan

Kohdeyleisö

Kaikki verkkokaupan parissa toimivat sidosryhmät. Ei vaadi aiempaa asian tuntemusta.

Osallistumisvaihtoehdot

Etänä Teams-yhteydellä.

 

Kouluttajasi tällä kurssilla

Avaava akatemia tiimi - Senni Hirvonen

Senni Hirvonen

Saavutettavuuden, esteettömyyden ja sosiaalisen inklusiivisuuden tavoite on sama: kaikkien mahdollisuus kukoistaa yhdenvertaisesti ja voida hyvin. 

Senni on digitaalisen saavutettavuuden asiantuntija Avaavalla ja kokemusasiantuntija. Erityispedagogiikan ja sosiaalipedagogiikan opinnot, syntymäsokeus ja laaja vammaiskentän tuntemus tekevät hänestä monipuolisen ja vakuuttavan kouluttajan, joka ei pienestä hätkähdä.

+358 50 496 1248
senni.hirvonen(at)avaava.fi

Avaava akatemia tiimi - Terhi Tamminen

Terhi Tamminen

”Inklusiivisuus on kokonaisvaltainen ajattelutapa. Se tarkoittaa monimuotoisuuden huomioimista kaikessa toiminnassa, organisaatioiden kaikilla tasoilla. Olennaista on saada oikea tieto juuri oikeaan aikaan ammattilaisten käyttöön.”

Terhi on Avaavan perustaja, liiketoiminta- ja kehitysjohtaja sekä AccessibleEU-hankkeen Suomen edustaja. Hän on paitsi kokenut kouluttaja, myös toiminut kansainvälisissä saavutettavuusalan verkostoissa ja luottamustehtävissä. Terhi ymmärtää yritystoimintaa ja tuntee esteettömyyden ja inklusiivisuuden laaja-alaisesti aina rakennetun ympäristön esteettömyydestä palvelujen ja viestinnän saavutettavuuteen. Hän sovittaa yhteen monialaisten ammattilaisten, organisaatioiden ja yritysten toiminnan ja loppukäyttäjien tarpeet.  Sissi-koira ja jalkapalloileva perhe pitävät Terhin alati liikkeessä.

+358 45 135 8932
terhi.tamminen(at)avaava.fi