Siirry sisältöön

Tilaus- ja sopimusehdot

Tällä sivulla kuvaamme tarkemmin Avaava Akatemian tilaus- ja sopimusehdot.

Ilmoittautuminen koulutuksiin, maksu- ja peruutusehto

Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova, jolloin ilmoittautuja sitoutuu maksamaan osallistumisensa tilaamaansa koulutustapahtumaan. Yksityishenkilöt voivat maksaa osallistumisensa ilmoittautumisen yhteydessä. Emme laskuta yksityishenkilöitä. Tilauksen yhteydessä osallistujan tulee syöttää osallistujan tiedot virheettöminä.

Yritysasiakkailla on mahdollisuus maksaa osallistumismaksut myös erillisellä laskulla. Yritysasiakkaiden maksuehto 10 pv netto ja yrityssopimusasiakkaiden maksuehto 30 pv netto. Yritysasiakkaiden laskutus tapahtuu Avaava Digital Oy:n (2854071-1) toimesta. Laskua maksaessa tulee aina käyttää laskun mukaista viitettä. Koulutuksen hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Arvonlisäveron osuus on eriteltynä laskulla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun Avaava Digital Oy:lle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

 

Alennuskoodi

Mahdollinen alennuskoodi tulee syöttää koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä sille varattuun kenttään ilmoittautumislomakkeella. Yritys- tai henkilökohtaista alennuskoodia ei saa luovuttaa luovutusehtojen tai palvelusopimuksen vastaiseen käyttöön.

 

Peruutusehto

Osallistumisen voi perua kustannuksitta seitsemän (7) vuorokautta ennen lähi- tai verkkokoulutuksen alkamista. Myöhemmin kuin seitsemän (7) vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla koulutus@avaava.fi.

 

Ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle tai tulevaan koulutukseen

Sitovan koulutusilmoittautumisen voi siirtää kerran toiselle henkilölle kuluitta, ilmoittamalla siitä viimeistään 2 vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua sähköpostilla koulutus@avaava.fi. Oman osallistumisensa koulutukseen voi siirtää veloituksetta kerran maksimissaan kuuden (6) kuukauden päähän alkuperäisestä koulutusajankohdasta ilmoittamalla siitä sähköpostilla koulutus@avaava.fi. Koulutusmaksu veloitetaan alkuperäisen koulutusajankohdan mukaisesti.

 

Koulutuksen tekijänoikeudet

Avaava Oy:llä ja Avaava Digtal Oy:llä on tekijänoikeudet ja tai ehdollinen käyttöoikeus kaikkiin koulutussisältöihin. Koulutusmateriaalien kopioiminen, kuvaaminen, julkaisu tai käyttäminen muutoin kuin koulutuksen suorittamiseen on ehdottomasti kielletty tekijänoikeuslain mukaisesti.